اخبار مهم دنیا

اخبار مهم دنیا در این وبلاگ منتشر می شود

اخبار مهم دنیا

اخبار مهم دنیا در این وبلاگ منتشر می شود

اخبار مهم دنیا در این وبلاگ منتشر می شود

  • ۰
  • ۰

"جابوتیکابا" یک میوه گرمسیری بومی آمریکای جنوبی است و در کشورهایی مانند برزیل، پاراگوئه و آرژانتین کشت می شود. این میوه عمر کوتاهی داشته و پس از چیده شدن 3 تا 4 روز بیشتر نمی ماند، به همین علت صادر کردن آن کمی مشکل است. نکته جالب اینجاست که این میوه بر خلاف سایر میوه ها روی تنه درخت رشد می کند.

درخت انگور برزیلی یک درخت همیشه سبز است؛ روند رشد این درخت بسیار کند می باشد و ارتفاع آن به 13 الی 15 متر نیز می رسد. این درخت عجیب گل هایی به رنگ سفید دارد که این گل ها روی تنه درخت شکل می گیرد و تبدیل به میوه می شود.

 

 

 

"جابوتیکابا" یک میوه گرمسیری بومی آمریکای جنوبی است و در کشورهایی مانند برزیل، پاراگوئه و آرژانتین کشت می شود. این میوه عمر کوتاهی داشته و پس از چیده شدن 3 تا 4 روز بیشتر نمی ماند، به همین علت صادر کردن آن کمی مشکل است. نکته جالب اینجاست که این میوه بر خلاف سایر میوه ها روی تنه درخت رشد می کند.

درخت انگور برزیلی یک درخت همیشه سبز است؛ روند رشد این درخت بسیار کند می باشد و ارتفاع آن به 13 الی 15 متر نیز می رسد. این درخت عجیب گل هایی به رنگ سفید دارد که این گل ها روی تنه درخت شکل می گیرد و تبدیل به میوه می شود.

این درخت در طول سال دو بار میوه می دهد اما در شرایط مناسب و آبیاری مرتب ممکن است در سال میوه دهی آن به 6 بار هم برسد. هر درخت جابوتیکابا تقریباً 50 کیلو میوه می دهد. درخت این میوه در نواحی نیمه گرمسیری رشد بهتری دارد اما در سرمای کم هم می تواند مقاوم باشد.

درخت جابووتیکابا برای رشد ونمو احتیاج به رطوبت و خاکی که کمی اسیدی باشد دارد اما این درخت در خاک های قلیایی هم توان رشد کردن را دارد.

اما در ارتباط با میوه قابل ذکر است که رنگ این میوه سیاه مایل به ارغوانی بوده و گوشت داخل آن سفید و ژله مانند است. پوستی ضخیم با قطری در حدود 3 الی 4 سانتی متر دارد و داخل گوشت آن از تعدادی هسته تشکیل شده که طعمی تلخ دارد بنابراین بهتر است از جویدن آن خودداری کنید؛ هر کدم از این دانه ها یک بذر محسوب می شود.

در ارتباط با مصرف، اگر ظرف 4 روز پس از برداشت این میوه استفاده نشود گوشت داخل آن ترش می شود به همین دلیل باید سریع به فروش رسیده و مصرف شود. از این میوه به دلیل داشتن طعمی شیرین می توان در تهیه تارت استفاده کرد. همچنین از انگور برزیلی می توان مربا تهیه کرده و نوش جان کنید و در انواع دسر و ژله این میوه کاربرد دارد.

همچنین در انتها جالب است بدانید که میوه "جابوتیکابا" سرشار از آنتی اکسیدان بوده و حاوی کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، ویتامین C، ریبوفلاوین و نیاسین می باشد.

  • ۹۸/۰۶/۲۸
  • مهسا نقوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی